Renata & Dorin – Ianuarie 2011 CLUJ – ENGAGED

Acum ca ati fost foarte rabdatori aveti ocazia sa vedeti o noua sedinta Creative. Alaturi de acesti DOI frumosi(pentru inca putina vreme), am avut ocazia sa-mi petrec o dupa amiaza frumoasa, cu zapada….si cu un cer senin dupa cum o sa observati in fotografii. Am incercat (sper ca am si reusit) sa le surprind voiosia si dragostea reciproca in cateva cadre. Tot cu aceasta ocazie Dorin i-a pregatit o surpiza  “d-soarei cu ochi albastri”, surpriza care a socat-o putin (putin mai mult:d)…veti vedea. Cam atat pentru aceasta ocazie!!!:) Stiu ca doriti sa auziti povestea de dragoste a celor doi, dar imi pare rau sa va spun ca va trebui sa mai asteptati un pic…sau….poate un pic mai mult – pana dupa luna august. Cred ca ghiciti si de ce!

Pana atunci….indelunga rabdare!:D

Cu drag, Cristi11 Responses

  1. Reny says:

    Imi plaaaaaaaac ff mult, parca traiesc din nou sentimentul ce l-am trait prima data cand am mers in acel loc, in timp ce ma uit la poze…Felicitari pt progresul tau:D (p.s. Vezi dc am asteptat eu atata sa fac aceasta sedinta? Sa te pricepi ff bine:P)

    • David says:

      Pantalonii ca pantalonii dar ce ti-ai facut la par?:X Vad ceva dieiclos acolo care banuiesc ca se poate face numai daca ai cu ce(par adica, ceea ce eu nu am:)))You look lovely, of course:P

Leave a Reply


*

Captcha Captcha Reload