Ligia & Danut – E session Cluj – Iulie 2013

ligia&danutIntr-o zi frumoasa de vara, chiar o zi de nunta, am avut ocazia sa am cateva momente cu acesti doi prieteni dragi, minunati si sa surprind cu aceasta ocazie acel ceva ce unii il numim scanteie, licarire de dragoste care am observat-o chiar eu in ochii si din gesturile celor doi. Locatia a fost chiar o potrivire si ne-am bucurat de o lumina excelenta, poate chiar prea multa lumina. :)) Povestea lor o sa o pastram pentru ziua nuntii, asa ca pana atunci bucurati-va de aceste cateva cadre, iar cu urmatoarea ocazie, poate, daca voi fi tot eu “alesul lor” fotograf va voi povesti celelalte detalii!

Enjoy!

Chris2 Responses

  1. Ligia says:

    Ms fff muult Cristi,pozele au iesit suuper si asta datorita tie…sa sti ca te pricepi ,kiar daca te-ai chinuit atat sa ne faci sa intelegem ca trebuie sa transmitem sentimente,vad ca pana la urma ai reusit…m-am emotionat mult cand le-am vazut si mi-au adus aminte de acea zi frumoasa….

    • bychris says:

      sa stii ca si eu-am emotionat la un moment dat, mai ames ca am avut ocazia sa fotografiez doi prieteni chiar fotogenici si draguti pe de-asupra! 😉 e buna aceasta practica pentru a te obisnui pentru marea zi cand va veni… 😀 cu mare drag!

Leave a Reply


*

Captcha Captcha Reload