Nunta Alexandra & Raul 2015

ale & raul2015

Nu poti sa fii mai bucuros decat sa iti vezi prietenii fericiti, impliniti si “tare” indragostiti si pe deasupra si CASATORITI. Am cunoscut-o pe Alexandra cu ocazia venirii ei in Cluj-Napoca unde dorea si ea ca si mine sa fie la o scoala buna, care apoi sa marcheze inceputul unei cariere in domeniu. Desi am sperat ca voi avea un biolog pe langa mine (inca mai sper) pe cand voi termina medicina si rezidentiatul, m-am ales totusi cu un cuplu dragut care sa stea in orasul meu natal Oradea.

Vedeti voi, nimeni nu stie ce ne va rezerva viata, iar unul, eu nu o vedeam pe Ale ca una care sa vina taman din “capatul” celalat de lume (Toplita), pana in Oradea sa lucreze la o firma in cu totul alt domeniu. Cand am aflat vestea ca se muta in orasul meu, m-am bucurat, ca doar acum vom avea inca o persoana in plus la biserica…. ­čÖé A trecut timpul si la un sfarsit de an, un grup select se organizeaza si merg la schi in Slovenia, unde “cred eu” a inceput sa se infiripe ceva pentru ca acolo a cunoscut “mai bine un baiat, pe Raul “cel semet”. Ce bine ca e moment de poveste, pentru care Raul nu se va supara in caz ca adaug unele expresii mai deocheate (ma stie el…. ). Asa ca, in scurta vreme, am avut inca o persoana care ne vizita prin Oradea, desi mai rar, pentru ca de cele mai multe ori Ale mergea la Lugoj. Asa, ce nu v-am spus e ca totul a inceput cu 2 printi Tona, amandoi de prin Banat. Robert, primul dintre printi, pentru ca mai┬á intai a inceput povestea dintre el si Ioana, o alta prietena draga, despre care va voi povesti cu o alta ocazie. Ce e drept, nu stiu sigur, unii zic ca povestile de dragoste au inceput deodata…dar ce sa faci, cred ca mie mi s-au uzat antenele :)))

Ce sa va spun, detaliile sunt multe, dupa cum vedeti ce mult am inflorit cuprinsul, fiecare poveste fiind unica, iar pentru cei care ii cunosteti banuiesc ca deja stiti povestea lor, asa ca nu va mai plictisesc si va las sa va bucurati de fotografii. M-am bucurat enorm sa fiu invitatul nuntii lor, nunta purtand un aer solemn si modest, ca de poveste, cu aranjamente care descriu excelent de bine cuplul (in special pe Ale). M-am simtit extraordinar, drept urmare am facut si cateva cadre care sa va arate si voua celor care ma urmariti frumusetea Dragostei care este de sorginte Cereasca, “care nu va pieri niciodata”! Acest lucru le doresc din toata inima, iar dragostea lor sa creasca mereu unul pentru celalalt pana in vesnicii.

Cu mare drag si apreciere,

Chris

 One Response

Leave a Reply


*

Captcha Captcha Reload