Contact


e-mail: bychris@yahoo.com
telefon: 0741/484.483 [Cristian]

CONTACT LETTER:

 

1.   Aș dori să incep prin a vă spune ca nimic nu este mai important pentru voi mirii, decât să vă alegeți fotograful acela care vă reprezintă cel mai bine ca și stil în arta fotografiei.

Importanţa fotografului în ziua nunţii este de luat în serios, deşi sunt mulţi care lasă aceasta pe ultima sută de metri. Dragii mei, eu vă sugerez să nu o faceti! Ştiu că aveţi multe de făcut pentru ca această zi să fie una speciala, aşa cum aţi visat tocmai de aceea să aveţi şi acest lucru în vedere ca prioritate. De ce? Pentru că nunta trece dar fotografia rămâne cea mai durabila amintire… Iar noi fotografii asta încercăm să facem: să imortalizăm toate acele clipe învăluite în zâmbet, lacrimi şi emoţie ca voi să le priviţi de-a lungul vieţii şi sa vă amintiţi cu drag de acea zi minunată.

Ce vreau să stiu de la voi?

În caz că evenimenul este o logodnă sau nuntă aș dori să-mi scrieți un e-mail cu următoarele detalii:

Data şi locul logodnei/nunţii voastre;

Programul special pentru “acea zi de vis” în masura în care il aveți disponibil;

Locațiile pentru ședinta foto logodna, nunta (si ţineţi cont că este nevoie de aproximativ 2h pentru o sedinţă foto Creative înainte de orice alt eveniment);

Numărul invitaţilor biserică, restaurant.

– Povestiţi câte ceva despre voi (cum v-aţi cunoscut, cum ai/a raspuns cu mult așteptatul “DA“).

– Trimiteţi una sau mai multe fotografii care să vă reprezinte.

Trei lucruri importante pe care ar trebui sa le știu despre logodna, nunta voastra!

Despre preţ: Știu că sunteți curioși sa aflați despre preț aici și chiar acum! Dar după cum zicea cineva: “Amintirile nu au preţ.” De aceea rămâne sa avem o discuție amiabilă despre pachetul care îl doriţi in funcție de bugetul pe care il aveți pentru fotografie. Aștept să-mi scrieți pentru a discuta toate celelalte detalii!

2.** Pentru toți ceilalți care doriți sa stiți detalii legate de o sedința foto portret/ de botez/ babeluș sau comercial (business) vă stau la dispozitie, chiar dacă pasiunea mea principala este fotografia de nuntă, nu refuz nici o astfel de posibilă colaborare.

Cu mult drag,

Cristi

Puteţi să mă contactaţi şi lăsând un comentariu la această pagină, sau puteți sa folosiţi formularul de mai jos.One Response

Leave a Reply


*

Captcha Captcha Reload